KUNDESERVICE

FRAKT OG LEVERING

Fri frakt i Norge

Frakt til utlandet kr 89,-

Leveringstid 2-6 dager

Varer sendes med Posten

BETALING

Du kan betale med Visa, eller Mastercard. Dersom du ønsker det har du også muligheten til å bruke Vipps. Vippsnummer er 101568.

Alle priser er inkludert mva. 

PERSONVERN

Ditt personvern er viktig for PhotosUpNorth og dine personopplysninger blir behandlet i tråd med gjeldende lovverk. I disse retningslinjene finner du informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler og hvilke rettigheter du har. 

Personopplysninger er all informasjon som kan brukes til å identifisere deg, som navnet ditt og kontaktinformasjon. Personopplysninger som vi kan få tilgang til er personnummer, kjønn, navn, adresse, leveringsadresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse, bestillings,- betalings,- og kjøpshistorikk, bank - og kredittkortnummer. 

Vi behandler din kontaktinformasjon for å kunne behandle følgende:

Din bestilling, + levere produktene dine.

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer din e-postadresse til å sende ut spesialtilbud og nyheter til deg fra nettbutikken. Vi sender ut tilbud og inspirasjon i form av nyhetsbrev, og målrettet markedsføring. 

PhotosUpNorth forplikter seg til å ikke dele informasjon med øvrige parter, samt til å kun benytte informasjonen til de punkt vi har nevnt ovenfor.

Din informasjon blir lagret til du avslutter abonnementet, og du kan når som helst avslutte det. 

COOKIES

Vi bruker cookies/informasjonskapsler for å bedre brukeropplevelsen av nettstedet, og i annonsesammenheng. Informasjonen benyttes kun for intern gjennomgang i forbindelse med optimalisering av nettstedet, og den deles ikke med utenforstående. Du kan velge å godta informasjonskapsler i nettleseren din. Om du velger å ikke godta informasjonskapsler, kan funksjoner på nettstedet bli negativt påvirket. 

KJØPSVILKÅR

Du har 14 dagers returrett, er du ikke fornøyd med varen kan du returnere den sammen med ferdig utfylt angrerettskjema https://www.regjeringen.no/no/dokument/dep/bld/skjema/skjema2/skjema-om-angrerett/id614564/

Ønsker du mer informasjon om dine rettigheter ved kjøp av produkter på nettet, sjekk ut Forbrukerrådets nettsider. https://www.forbrukerradet.no/forside/angrer-du-pa-et kjop/

OM PHOTOSUPNORTH

 

KONTAKT

KUNDESERVICE

VÅRE PRODUKTER

FORHANDLERE

  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon

NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabatt!