OM OSS

PhotosUpNorth er et norsk designfirma som produserer og leverer kunsttrykk, posters, kort og kalendere, inspirert av nordnorsk natur og kultur. PhotosUpNorth er etablert i Bodø av Ann-Heidi Andersen  og Britt T. Johansen. 

Felles utgangspunkt og forretningsidé er nærmiljøet – det lokale, norske. 

 

I hverdagen har vi fokus på miljø og effektivitet og vår filosofi er at våre produkter skal komme hjem til deg så raskt og miljøvennlig som mulig. Vi støtter lokalt næringsliv og bruker derfor lokalt trykkeri i Bodø, Alle våre produkter er trykket på fint kvalitetspapir med blekk som er vannfast og lysekte som gir mange års holdbarhet, dersom de ikke utsettes for direkte sollys. 

Ann-Heidi_FB_bilde.jpg

Ann-Heidi Andersen, er født i Bodø og har utdanning i billedkunst og webdesign. hun er også utdannet grafisk designer/illustratør - fra SHKS , Kunsthøgskolen i Oslo. Hun har jobbet som designer/illustratør, først i Basta design og illustrasjon i Oslo, senere i NTB og Norsk Grafikkbyrå, opprinnelig en underavdeling i NTB, som hun gikk inn i på eiersiden etterhvert. 

 

Etter at hun flyttet tilbake til Bodø, har hun vært ansatt i Nordland fylkeskommune som lærer i mediefag i videregående skole og senere som rådgiver. Lysten på å jobbe kreativt igjen, har vært avgjørende for at PhotosUpNorth ble startet. Det unike, ekte nordnorske har blitt et viktig uttrykk i hennes bilder. Gamle forlatte hus fra landsdelen er unike kulturbærere og utgjør en stor del av det visuelle uttrykket i hennes produksjon.

britt.jpg

Britt Torgunn Johansen, er fra Gildeskål, og har i en årrekke fotografert og publisert stemningsfulle foto av nordnorsk natur og kultur i sosiale medier.  Fyker rundt i bobil fra Finnmark og sørover. Fotograferer gjerne  gamle forlatte hus, natur og kultur , og  liker best landsbygda generelt.